Atașament internet


Psihologia relațiilor – Atașamentul

Acestea se prezintă în atașament internet parte ca și banală publicitate — enervant, dar în general inofensiv. Dar, din când în când, există un fișier atașament internet intenționat atașat la unul dintre aceste mesaje.

  • Internet E-mail: nu uitați niciodată un atașament Toată lumea a uitat un atașament la un e-mail.
  • WhatsApp Atașamentul este unul dintre domeniile de interes ale psihologiei dezvoltării,  descris de  psihanalistul și psihiatrul bitranic John Bowlby și explorat mai pe larg de Mary Ainsworth.
  • Valuta se evaluatorul a evaluat euro forex

Pentru a provoca destinatarul să deschidă un fișier periculos, acesta este, de obicei, mascat ca ceva interesant, util sau important: un document de afaceri, o ofertă grozavă, o carte cadou care poartă logo-ul unei companii bine cunoscute și așa mai departe. Atașament internet de malware au propriile formate. În acest articol, vom explora fișierele ascunse în malware din acest an. Alți escroci au fost descoperiți câteva săptămâni mai târziu, trimițând arhive cu troianul Qbot, care este specializat în furtul de date.

Verificați atașamentul prin e-mail în Outlook

În acest an, a fost descoperită și o caracteristică interesantă pentru WinRAR. Când se creează o arhivă, se dovedește că se pot stabili reguli pentru a despacheta conținutul directoarele de sistem.

opțiuni de tranzacționare fără risc

În special, conținutul poate intra în folderul de pornire Windows, determinând fișierele malițioase să ruleze la repornirea computerului. Prin urmare, recomandăm că utilizatorii WinRAR să actualizeze aplicația imediat pentru a remedia această problemă. Aceste fișiere pot conține macrocomenzi încorporate — programe mici care rulează în interiorul fișierului.

Articole relevante

Cybercriminalii utilizează macrocomenzi drept scripturi pentru descărcarea de programe malware. Cel mai adesea, aceste atașamente vizează angajații din birouri.

  1. Alege fișierele pe care vrei să le încarci.
  2. Graficul de lucru al opțiunilor

Ele sunt deghizate ca și contracte, facturi, notificări fiscale atașament internet mesaje urgente de la conducere. De exemplu, un troian bancar care circulă sub numele de Ursnif a fost introdus în mod fraudulos printre utilizatorii italieni sub atașament internet unei notificări de plată.

Remedierea erorilor

În cazul în care victima atașament internet fișierul și era de acord să atașament internet macrocomenzile funcție dezactivată implicit din motive de securitateun troian era descărcat în computer. Fișiere PDF Mulți oameni știu despre pericolele macrocomenzilor din documentele Microsoft Office, dar de cele mai multe ori sunt mai puțin conștienți de capcanele din fișierele PDF. Cu toate acestea, PDF-urile pot ascunde programe malware. Formatul poate fi folosit pentru a crea și rula fișiere JavaScript.

În plus, infractorii cibernetici beneficiază de faptul că pot ascunde link-urile de tip phishing în documente PDF. Este inutil să spunem că datele acestora au fost imediat transmise escrocilor.

Psihologia relațiilor – Stiluri de atașament

Criminalii cibernetici le-au acordat o atenție sporită mai târziu. Astfel de fișiere — imaginile de disc — sunt în principiu o copie virtuală a unui CD, a unui DVD sau a altui disc.

Atacatorii au folosit o imagine de disc pentru a livra malware-ul către computerele victimelor, cum ar fi Agent Tesla Trojan, care este specializat în furtul credentialelor. În interiorul imaginii a fost plasat un fișier executabil rău intenționat care, atunci când a fost montat, a activat și instalat un spyware pe dispozitiv.

În mod ciudat, în unele cazuri, infractorii cibernetici au folosit două atașamente atașament internet ISO și un DOC împreună, aparent ca fiind sigur.

Navigation menu

În schimb, pentru a elimina orice risc, amintiți-vă de câteva reguli simple: Nu deschideți e-mailuri suspecte de la adrese necunoscute. Dacă nu știți de ce un mesaj special cu o anumită linie de subiect a ajuns în căsuța dvs.

platforme de investiții 2022

Dacă activitatea dvs. Dacă ceva pare ciudat, nu-l deschideți.

toate modalitățile de a câștiga rețea

Nu permiteți ca macrocomenzile să ruleze în documentele care sosesc prin e-mail decât dacă sunteți sigur că trebuie să faceți acest lucru. Tratați toate link-urile din interiorul fișierelor cu precauție.

o modalitate reală de a câștiga bani rapid online

Dacă nu înțelegeți de ce vi se cere să urmați un link, ignorați-l. În cazul în care credeți că trebuie să accesați un link, introduceți manual adresa site-ului relevant în browser. Utilizați o soluție de securitate fiabilă care vă va avertiza despre fișiere periculoase, le va bloca și va emite un avertisment dacă încercați să accesați un site suspect.