Editură opțiune. Negrila Daniela. Editura Hamangiu


Franjuri de lumi paralele, autor Sabina Ștefania Duță Editura - Publicare Carte cu ISBN Misiunea Editurii noastre este publicarea de carte, la standarde înalte de calitate, cât mai convenabil pentru cadrele didactice — şi nu numai.

Amfora (editură) - Wikipedia

Cartea Dvs. Pachet minimal: tiraj de 12 exemplare din care 8 se transmit Bibliotecii Naţionale. Cost: RON. Preţul include inscripţionarea CD-urilor, design-ul coperţilor şi feţelor CD-urilor, imprimarea color a coperţilor şi feţei discurilor, carcase format DVD. Pentru detalii scrieţi la edituradigitala yahoo.

editură opțiune

Editura noastră vă oferă posibilitatea publicării la alegere, în trei variante pentru oricare se asigură, gratuit, ISBN : publicare clasică, pe suport fizic, de hârtie publicarea online — în Sala de Lectură a Bibliotecii Digitale de lei publicare în format electronic — pe suport CD sau DVD de lei Între posibilitățile de publicare, Editura Sfântul Ierarh Nicolae oferă, deci, şi varianta ebook-ul-ului, de un format special, inovativ, care permite editură opțiune maximă difuzie a cărţii şi numelui autorului, precum şi o maximă protecție împotriva copierii de text şi imagine din conținutul lucrării dacă autorul doreşte activată această opţiune.

Dacă o editură opțiune scrisă pe suport de hârtie poate fi copiată, scanată, multiplicată, lucrările publicate şi stocate pe serverele Bibliotecii Digitale — la cererea editură opțiune — nu pot fi copiate.

editură opțiune

Materialele de publicat se transmit ca atașament, prin email, la adresa bdigitala yahoo. De ce publicare online ebook? Editura vine în întâmpinarea, în principal, intereselor cadrelor didactice care doresc să-şi publice lucrarea de licență sau culegerea, manualul, romanul, ş.

Comunitatea Hamangiu Livrarea Produselor Cartile comandate pe  www. Valoarea livrarii este reprezentata de totalul final al comenzii, dupa aplicarea promotiilor si a procentului de discount in care se incadreaza beneficiarul programului. Daca aveti in cosul de cumparaturi produse in stoc si produse rezervate, si solicitati livrarea partiala a coletului, taxele de transport, se calculeaza in functie de valoarea fiecarei expedieri.

Deşi varianta clasică — pe hârtie — editură opțiune adecvată puterii de cumpărare a cadrului didactic, totuşi cea mai rapidă şi convenabilă variantă de publicare este publicarea online, sub forma opțiune binară binară cărţii electronicecare presupune costuri minime.

Cartea publicată online sau în format electronic primeşte Editură opțiune Între cartea publicată în editură opțiune clasică şi o carte în format electronic ori online diferenţele sunt doar de stare. Ambele primesc ISBN.

editură opțiune

Ambele conferă autorilor aceleaşi drepturi. Cartea publicată online poate fi comercializată?

BIBLIOstand

Prin soluţia inovativă dată de Sala de Lectură Personală, cartea publicată online poate fi comercializată. Comercializarea unei cărţi publicate editură opțiune poate fi realizată de autor sau prin intermediul BiblioteciiDigitale. Nu vreau să comercializez lucrarea, doar să o public. Cu preţuri minime În acest caz, publicarea se realizează în Sala de Lecturăsub numele autorului.

După publicare şi alocarea ISBN-ului, autorului se transmite locaţia web a cărţii online ebookde unde poate fi descărcată.

cataloage/baze de date

Formatele recomandate sunt. Opţional — mai ales pentru volumele de versuri — se recomandă audiobook-ul. Modalităţile de publicare sunt prezente, ca exemplu, în Editură opțiune de Lectură prin lucrările deja publicate. Odată publicată şi postată în Sala editură opțiune Lectură a Bibliotecii Digitale, cartea este păstrată spre descărcare pe termen nelimitat, — fără alte plăţi, în viitor, din partea autorului.

 • У него не появилось подлинных привязанностей, и трудно ожидать, что они появятся, пока он страдает этой манией.
 • Ведь они помнили, как Империя нашла свой конец, и при мысли о Пришельцах холод, воистину космический, пробирал их Тогда они снова погружались в жизнь города, в его тепло, в долгий золотой век, начало которого было уже позабыто, а ощущение грядущего конца не наступало.
 • Forex valută bali
 • Cum să alegeți un mentor în tranzacționare

Cum editură opțiune comercializa lucrarea publicată? Librăria Scriitorilor este opțiunea cea mai potrivită pentru comercializare, atât pentru varianta de carte tipărită, cât și pentru cea sub formă de ebook. Prin Librăria Scriitorilor cartea tipărită poate fi vândută direct cititorilor — fără comisioane reținute de Editură, controlând autonom stocul și prețul de comercializare.

Publicarea online poate fi realizată şi integrată unei aplicaţii comerciale, ebook-ul urmând a fi plătit de cititor prin SMS sau prin card.

Meniu de navigare

În general, cărţile online ebook-urile comerciale sunt postate de Editură în Librăria Online a Bibliotecii Digitale sau în Librăria Scriitorilordar pot fi postate şi de autor, după realizare, în orice locaţie web. Comercializarea poate fi realizată: - de autor, în mod direct prin Librăria Scriitorilor.

editură opțiune

Este un serviciu gratuit, acordat pe timp de 1 an, autorilor ce publică la Editura Sfântul Nicolae. Se alocă un raft virtual ce poate afișa două titluri de carte în Librărie ; autorul poate afișa gratuit, suplimentar, și un titlu publicat la alte edituri, dacă mai posedă editură opțiune din tirajele realizate - pentru autorprin intermediul Editurii, în Librăria Online a Bibliotecii Digitale vânzarea cărții se face prin sms la nivel național și Librăria Scriitorilorvânzarea cărții se face prin card la la nivel internațional Biblioteca Digitală poate intermedia comercializarea lucrării pe site-urile şi serverele proprii, funcţie de tipul lucrării publicate.

editura - Traducere în germană - exemple în română | Reverso Context

Pentru comercializarea ebook-urilor prin sms, Editura intermediază pentru un comision fix de doar 2 euro din care acoperă un comision de 1,2 euro pentru mobilpay, care oferă platforma de vânzare prin smsrestul revenind autorului. Ebook-urile pot fi vândute cu valori de 5,6,7, sau 10 euro.

Pentru comercializarea prin sms, urmăriţi şi un studiu de caz Librăria Scriitorilor poate intermedia comercializarea lucrării editură opțiune fără comision pentru varianta clasică pe hârtie.

Mai multe detalii după contactarea Editurii.

 • Livrarea Produselor. Editura Hamangiu
 • Publicarea de carte este misiunea noastră
 • ISBN - Biblioteca Nationala a Romaniei
 • Lord Grantham spunea că Gregson i-a lăsat editura lady-ei Edith.
 • Codul ISBN asigură exclusivitate asupra denumirii editurii sau denumirii cărţii?
 • Cum câștigă acum tinerii
 • Cum se fac bani lăsați la locul de muncă

Maxwell "Cărțile au aceiași dușmani ca oamenii: focul, umezeala, animalele, vremea și propriul lor conținut. Editura din Braila cu traditie.

Negrila Daniela. Editura Hamangiu

Editura Timisoara pentru publicare convenabila de carte — Editura Bucuresti -Publicarea unei carti, cu ISBN, avantajeaza in punctajele de evaluare a dosarelor privind transferul, detasarea, pretransferul sau restrangerea de activitate, in conditiile unor preturi reduse.

Publicare carte Bucuresti - tipar carte costuri reduse Editura Bucuresti la costuri reduse - in tiraje mici - Editura Bucuresti sector 1, Publicare sector 2.

Editura Bucuresti pentru publicare ebook, publicare Editura Bucuresti - publicare carte bucuresti Publicare carte - editură opțiune timisoara Editura Ploiesti- publicare de carte ploiesti carte online la edituri Bucuresti si tipar carte la costuri reduse. Bucuresti Editura publicare cadre didactice, editare carte Bucuresti - Editura din Bucuresti Romania in conditii convenabile.