Limita opțiune


Tutorial

Tarife Ții sub control traficul de date în străinătate cu notificările de date în roaming. Atunci când treci pragurile valorice prestabilite, ești notificat prin SMS, astfel încât să poți controla costurile pentru serviciile de date în roaming.

limita opțiune investește bani pe internet

Atât activarea, cât și modicările opțiunilor de notificare sunt gratuite. Bine de știut Începând de la 1 Martie limita opțiune, conform reglementărilor UE, limita opțiune punem la dispoziţie opţiuni prin care poţi fi notificat la atingerea unor praguri valorice pentru traficul de date în roaming.

Cum activezi Bonusul Net Nelimitat? Bonusul se solicită la fiecare activare sau reactivare a opțiunii. Cum verifici daca ai activ bonusul Net Nelimitat? Poți folosi traficul de date din bonusul Net Nelimitat atât timp cât ai o opțiune eligibilă activă pe cont. Traficul din acest bonus se consumă înaintea traficului de date inclus în opțiunea ta de voce.

Daca nu alegi niciuna dintre opțiunile disponibile, la 1 iulie îți vom activa opțiunea Roaming Date Limită Standard, conform cerințelor UE. Dacă nu doreşti extinderea sesiunii, serviciul de date roaming limita opțiune întrerupe la atingerea valorii de 50 EUR. Daca doreşti extinderea sesiunii de date, trimite un SMS la numărul şi poţi folosi serviciul de date în continuare.

Roaming Date Notificări: Primeşti notificări prin SMS de la numărul de fiecare dată când atingi unul dintre pragurile de notificare prestabilite, dar serviciul de date roaming nu va fi întrerupt.

limita opțiune opțiuni binare grand capital mt4

Detalii utilizare: Reguli de acumulare trafic Acumularea valorii taxate a traficului de roaming de date începe de la data activării opţiunii de notificare. Dacă se înlocuieşte oferta de notificare cu o alta, contorii de acumulare se resetează.

limita opțiune acasă de lucru pomezia

În acumulare intră atât traficul înregistrat în ţările UE, cât şi cel înregistrat în alte tari. În acumulare nu se adună valoarea abonamentelor lunare pentru ofertele VMC Roamingde exempluci doar valoarea traficului suplimentar, neinclus în abonament.

limita opțiune opțiuni binare cum să faci bani

Valorile afişate în notificări nu conţin TVA. Reguli de notificare pentru ofertele Vodafone Mobile Connect În prima lună de activare, în cazul ofertelor VMC Roaming lunare, notificările nu ţin cont de pro-ratare şi astfel este posibil să apară discrepanţe între notificări şi facturi. De aceea, îţi recomandăm să activezi opţiunea de notificare dorită cu o zi înainte de data limita opțiune facturare.

limita opțiune lucrați din ambalajul casa verona

Dacă folosești o versiune mai veche a aplicației VMC, îți recomandăm să îți instalezi ultima versiune disponibilă pe site-ul nostru, pentru a fi sigur că vizualizezi în timp util notificările primite pe SMS. Informaţii Utile În cazul în care descarci fişiere de dimensiuni mari, îti recomandăm să foloseşti o aplicaţie de suport pentru download sau să îti activezi notificări fără întrerupere de trafic, în aşa fel încât să nu pierzi datele descărcate prin întreruperea accesului limita opțiune serviciul de date în roaming.

Vodafone nu este responsabilă pentru niciun fel de pierderi la limita opțiune serviciilor de date în roaming.