Monedă simbolică. James Bond monedă din argint 1/2 oz | Casa de Monede


Este greu de găsit personaje mari în lumea filmului care merită, pe bună dreptate, să fie imortalizate pe o monedă comemorativă.

monedă simbolică

Designerii de la monetăria britanică The Royal Mint și-au asumat sarcina de a crea un design perfect al monedei. Rolul agentului fictiv al monedă simbolică secret britanic M16, a fost creat de scriitorul Ian Flemnig, în timpul vacanței sale din februariepe care a petrecut-o în Monedă simbolică, conacul GoldenEye mai târziu — numele unui film Bond. Bond și-a primit numele de la ornitologul american James Bond, un expert în păsările din Caraibe.

monedă simbolică

În calitate de observator de monedă simbolică, Fleming a avut în biroul său  și o copie a publicației Bond, Păsările Indiei de Vest. În a a serie Bond, Nu muri astăzi, James Bond se preface că monedă simbolică un ornitolog, atunci când se întâlnește cu Halle Berry. De-a lungul timpului, Fleming a scris o serie de romane, care au fost și filmate.

monedă simbolică

Personajul lui James Bond a apărut pentru prima dată în adaptarea televizată americană a romanului lui Fleming, încă dinîn episodul Casino Royale din serialul TV Climax! A existat apoi în film încă din Sean Connery a devenit primul și, pentru mulți fani, singurul reprezentant al filmului Bond, care a realizat, mai târziu, 6 filme Bond.

monedă simbolică