Monitorizarea opțiunilor. Aveți nevoie de mai mult ajutor?


Anulare Monitorizarea somnului pe Apple Watch și folosirea aplicației Somn pe iPhone Creează programe de somn personalizate pentru a-ți atinge obiectivele de somn și pentru a-ți îmbunătăți starea generală de sănătate. Configurarea aplicației Somn Pentru starea generală de sănătate, este important să dormi suficient.

monitorizarea opțiunilor opțiune deschisă pe piață

Cu aplicația Sănătate pe iPhone, poți să setezi un obiectiv de somn și să-ți înregistrezi progresul în timp privind atingerea acelui obiectiv. Deschide aplicația Sănătate pe iPhone.

Monitorizarea și optimizarea campaniilor de Cumpărături Google

Atinge Începe în Configurați modul Somn, apoi atinge Înainte. Urmează mesajele de pe ecran pentru a monitorizarea opțiunilor Obiective de somn: setează numărul de ore de somn pe care vrei să-l atingi. Orele de culcare și de trezire: setează orele la care vrei să te culci și să te trezești. Monitorizarea opțiunilor Somn: la ora de culcare, dispozitivul iPhone poate să activeze opțiunea Nu deranjați și să reducă luminozitatea ecranului de blocare pentru a limita distragerile și a nu-ți tulbura somnul.

Scurtături de relaxare: adaugă scurtături care te ajută să te relaxezi înainte de culcare, cum ar fi activarea unei scene pentru locuință, ascultarea unor playlisturi liniștitoare sau folosirea aplicației de meditație preferate. Această opțiune este disponibilă în timpul configurării dacă ai asociat anterior ceasul Apple Watch cu dispozitivul iPhone. Aplicația Somn nu este disponibilă pentru serviciul Configurare familie.

Ajustarea obiectivului de somn Poți să ajustezi obiectivul de somn după cum este necesar pe iPhone sau pe Apple Watch. Pe iPhone Deschide aplicația Sănătate și atinge Somn.

Monitorizarea somnului pe Apple Watch și folosirea aplicației Somn pe iPhone

Atinge Program complet și opțiuni. Atinge Obiectiv de somn în Detalii suplimentare. Ajustează Obiectivul de somn, apoi atinge durata selectată pentru a salva modificările.

monitorizarea opțiunilor unde să investești bitcoin

Atinge Obiectiv de somn în Opțiuni. Atinge butoanele plus și minus pentru a ajusta obiectivul.

Atinge Obiectiv de somn în stânga sus pentru a reveni și a salva modificările. Editarea programului de somn pe iPhone Dacă vrei să actualizezi programul de somn, poți modifica întregul program sau Monitorizarea opțiunilor următoarea trezire. Dacă modifici Doar următoarea trezire, modificările pe care le faci sunt valabile numai pentru a doua zi. Monitorizarea opțiunilor aduse programului complet se aplică pentru toate zilele următoare.

  1. Acesta detectează când adormi și când te trezești și colectează datele pentru o analiză mai aprofundată în serviciul web și aplicația Polar Flow.
  2. Monitorizarea somnului cu Apple Watch Folosind aplicația Somn pe Apple Watch, puteți crea programe pentru ora de culcare care vă ajută să vă atingeți obiectivele de somn.
  3. Edit on GitHub Monitorizarea la distanţă ¶ AndroidAPS oferă mai multe opțiuni pentru monitorizarea la distanță a copiilor și, de asemenea, permite trimiterea de comenzi la distanță.
  4. Despre monitorizarea aplicaţiilor
  5. Experiență personală cu opțiuni binare
  6. Tranzacționând cu tendința de 60 de secunde

Actualizează Doar următoarea trezire Deschide aplicația Sănătate, atinge Răsfoiți în partea de jos a ecranului, apoi atinge Somn. Dacă ai trecut aplicația Somn la preferate, o poți accesa din pagina Rezumat, în aplicația Sănătate.

Atinge Editați sub programul de somn din Înainte. Trage glisorul curbat pentru a seta orele de Culcare și Trezire. Glisorul devine portocaliu dacă programul nu se încadrează în obiectivul tău de somn. Atinge Alarmă de trezire pentru a activa alarma și a ajusta soneria, volumul și feedbackul haptic al alarmei.

Atinge OK pentru a salva modificările. Poți să ajustezi și programul de somn pentru ziua monitorizarea opțiunilor din aplicația Ceas.

monitorizarea opțiunilor cele mai mici depozite de opțiuni binare

Actualizează întregul program Deschide aplicația Sănătate și atinge Somn. Atinge un program din Program complet și opțiuni.

monitorizarea opțiunilor opțiuni binare de tranzacționare a indicatorului

Atinge Editați sub programul pe care vrei să-l actualizezi. Atinge Zile active și trage glisorul curbat pentru a seta orele de Culcare monitorizarea opțiunilor Trezire.

Atinge Alarmă de trezire pentru a activa o alarmă și a ajusta soneria, volumul și feedbackul haptic ale alarmei.

În plus, poți să dezactivezi programul de somn, după cum este necesar. Monitorizarea opțiunilor atinge Program de somn în partea de sus a ecranului pentru a dezactiva sau a activa programul.

monitorizarea opțiunilor nu pot lucra la opțiuni binare

Editarea programului de somn pe Apple Watch Dacă vrei să actualizezi programul de somn, poți modifica întregul program sau Doar următoarea trezire. Actualizează Doar următoarea trezire Atinge programul de sub Înainte.

Atinge Trezire monitorizarea opțiunilor Culcare. Atinge ora sau minutul dorit și rotește coroana Digital Crown pentru a ajusta ora. Apoi atinge Setați pentru a salva. Atinge Alarmă pentru a activa o alarmă și a ajusta soneria și feedbackul haptic ale alarmei.

Atinge Editați programul din stânga sus pentru a salva modificările pentru a doua zi.

Deschide aplicația Somn și atinge Program complet. Atinge programul pe care vrei să îl editezi. Atinge zilele de sub Activ în, apoi atinge zilele pentru care vrei să setezi programul de somn. Atinge Editați programul din stânga sus pentru a salva modificările pentru întregul program. În plus, poți să dezactivezi întregul program, după cum este necesar.

În aplicația Somn, atinge Program complet, apoi atinge Program de somn pentru a dezactiva sau a activa programul de somn. Gestionează scurtăturile pentru relaxare Pe iPhone poți să adaugi scurtături spre aplicații care te ajută să te relaxezi și să te pregătești de culcare.

Adăugarea monitorizarea opțiunilor scurtături Deschide aplicația Sănătate și atinge Somn. Atinge Scurtături pentru relaxare.

monitorizarea opțiunilor strategie pentru opțiuni binare timp de 60 sec

Apoi atinge Adăugați o scurtătură sau Adăugați altă scurtătură dacă ai adăugat anterior una. Atinge o aplicație, apoi atinge butonul Adăugați pentru a adăuga scurtătura.

Poți și să atingi Afișați aplicații din App Store pentru a găsi și a adăuga aplicații noi. Eliminarea unei scurtături Deschide aplicația Sănătate și atinge Somn. Vizualizarea istoricului de somn Pentru a vedea istoricul de somn, deschide aplicația Sănătate pe iPhone, atinge Răsfoiți în partea de jos a ecranului, apoi atinge Somn.

Atinge L în partea monitorizarea opțiunilor sus a graficului pentru a vedea istoricul de somn pentru ultima lună. Atinge Afișați mai multe date despre somn pentru a consulta detalii despre Durata somnului, cum ar fi Media de timp în pat și Durata medie de somn.