Obțineți jetoane


La fel ca multe jocuri gratuite, jocul Apex Legends va necesita diferite tipuri de monede, pentru a cumpăra personaje și produse cosmetice noi și pentru a debloca diferite articole.

depozit cu opțiune

În plus față de monedele Apex, există și jetoane Legend. Deci astăzi, în Stop creativ Vă vom spune cum să obțineți aceste monede pentru a vă putea personaliza personajele și pentru a fi cei mai buni din obțineți jetoane joc. Aceste obțineți jetoane cosmetice pot fi găsite doar pentru o perioadă limitată de timp și sunt însoțite de o numărătoare inversă a jocului.

Doing This Will Fix Any Car Engine

Nu știi niciodată dacă aceste skin-uri vor reveni sau dacă au fost o afacere de o zi. Noile personaje Apex Legends pot fi, de asemenea, deblocate folosind aceste jetoane.

ce este un constructor de opțiuni

Puteți investi De fiecare dată când un jucător crește nivelul, va primi aceste jetoane și un pachet Apex. In zilele de azi, singura modalitate de a obține jetoanele legendare pare să fie jucând jocul și progresând prin etape.

forex bank profit

Respawn Entertainment are planuri mari pentru joc și implementarea jocurilor încrucișate, pentru a putea schimba multe structuri ale jocului, inclusiv modul de obținere a jetoanelor.

Deocamdată, singura modalitate este să joci și să joci. Dacă joci inteligent, poți trece mai repede la nivel în Apex Legends.

site- ul oficial bitcoin cash

Battle Royale de la Respawn Entertainment recompensează cu XP adicionales dacă campionul fiecărui joc este învins. Campionul este un jucător care obțineți jetoane jucat bine într-un joc anterior și la începutul jocului numele său este evidențiat astfel încât să știe la cine să meargă.

idei reale cum să faci bani

În funcție de cât durează fiecare echipă într-un meci, jucătorii vor primi mai mult sau mai obțineți jetoane XP.

Deși este posibil să nu fie o strategie câștigătoare, ascunderea într-un colț și timpul de așteptare pot fi o strategie viabilă pentru câștiga mai mult XP. Desigur, ar trebui să încercați în continuare să faceți echipă cu doi oameni pe care îi cunoașteți, care pot interacționa cu ușurință folosind sistemul ping pentru a încerca să câștige până la final.