Opțiune lot, Traducere "lot of options" în română


Nu sunt o mulțime de opțiuni.

opțiune lot

That gives me a lot of options. Asta îmi dă o opțiune lot de opțiuni.

opțiune lot

Truth is, don't got a whole lot of options at this juncture. Adevărul e ca But I don't have a lot of options in here. Dar nu am prea multe opțiuni.

  • Schimburi de tranzacționare de opțiuni
  • Lecția video forex
  • lot of options - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

Not like she has a lot opțiune lot options. Nu că ar avea alte opțiuni.

opțiune lot

There are a lot of options for men these days. Există o mulțime de opțiuni pentru bărbați aceste zile. You're not leaving me a lot of options here, sweetheart.

Traducere "lot of options" în română

Nu-mi lasa o mulțime de opțiuni aici, draga. There's not a lot of options here. Nu există o mulțime de opțiuni aici.

  • Cum să câștigi rapid mulți bani pe internet
  • Al doilea loc de muncă de la casa milano
  • Introduceți rapid mai multe butoane de opțiuni simultan în Excel

You would have a lot of options. Tu ar avea o mulțime de opțiuni. The gameplay offers a lot of options.

Gameplay-ul oferă o mulțime de opțiuni. Cu 32 de milioane avem o mulțime de opțiuni. You have a lot of options open to you right now.

Retragerea din lotul procedurii

Ai o mulțime de opțiuni deschise pentru tine chiar acum. Well, you know, there aren't a lot of options for guys our age. Păi, nu avem prea multe opțiuni la vârsta noastră. Well, she never showed up at the plane, so we don't have a whole lot of options.

Ce mai e nou? În Excel, puteți insera o listă de butoane de opțiuni desenând un buton de opțiune și apoi trageți-l în alte celule.

Ea nu a apărut la avion, deci nu avem prea multe opțiuni. But you didn't have a lot of options at the time. Dar nu ai avut o mulțime de opțiuni la momentul respectiv. Well, it's tough, but I don't think you got a lot of options here. Ei bine, este greu, dar nu cred că ai o mulțime de opțiuni aici.

Butoane de opțiuni de ștergere în lot cu un singur clic în Excel

Janet, I've got a lot of options on the table and this ship is sinking right now. Janet, am primit o mulțime de opțiuni pe masă - iar nava asta se scufundă chiar opțiune lot. And this kind of aggressive depletion doesn't give us a lot of options. Sunt opțiune lot declin agresiv și nu ne lasă prea multe opțiuni. There was a time when Italian people didn't have a lot of options.

Pe vremuri, italienii nu aveau prea multe opțiune lot.

Inscrierea in lotul procedurii

I mean, there are a lot of options, none of which include me walking away from the best thing that ever happened to me. Adică, există o mulțime de opțiuniși niciuna nu presupune să renunț la cel mai bun lucru care s-a întâmplat în viața mea. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Opțiune lot sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

COVERSE pantofi lot lot / opțiune de selecție

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.