Rețeaua funcționează


Puteți naviga pe web pe alte dispozitive, dar nu pe Surface Înainte de a începe, Verificați-vă simptomele Important: Înainte de a încerca oricare dintre aceste soluții, asigurați-vă că simptomele pe care le aveți sunt cele descrise mai jos.

Configurări recomandate pentru rutere și puncte de acces Wi-Fi

Dacă aveți alte probleme cu conexiunea Wi-Fi, consultați Nu se rețeaua funcționează realiza conexiunea la o rețea wireless pentru alte soluții. Ce vedeți Rețeaua dvs.

rețeaua funcționează

Dispozitivul dvs. Surface arată că este conectat la rețeaua wireless. Când rețeaua funcționează un browser web, primiți o eroare de conexiune.

rețeaua funcționează

Verificați rețeaua pe un alt dispozitiv Mai întâi, verificați dacă rețeaua funcționează corect pe un alt dispozitiv. Puteți să vă conectați la rețeaua wireless și să navigați pe web de pe alt PC, de pe o tabletă sau de pe un smartphone?

O rețea mobilă este alcătuită dintr-o rețea de antene-relee stații de bazăfiecare acoperind o suprafață delimitată celulă și transportând comunicațiile sub forma undelor radio către și de la dispozitivele utilizatorilor. Comunicațiile mobile urmează principiul general al telefoniei: conectarea a doi utilizatori de la distanță prin intermediul echipamentului rețelei unui operator responsabil pentru gestionarea serviciului. Spre deosebire de rețeaua fixă, rețeaua funcționează rețeaua mobilă legătura finală este asigurată de transmisiile radio, nu prin fire de cupru sau fibră optică. Telefonul mobil al unui utilizator comunică pe calea aerului cu o antenă-releu, care, la rândul ei, face legătura cu sistemul de schimb centralizat al operatorului: un calculator. Acesta transportă comunicația spre partea corespondentă în rețeaua fixă sau prin intermediul altor antene-relee.

Dacă nu puteți rețeaua funcționează navigați pe web de pe niciun alt dispozitiv, problema poate fi cu rețeaua propriu-zisă. Consultați Nu puteți naviga pe web pe niciun dispozitiv mai jos. Dacă puteți naviga pe web pe un alt PC sau pe o tabletă, dar nu și pe dispozitivul Surface, consultați Pot naviga pe web pe alte dispozitive, dar nu pe Surface de mai jos.

Dacă nu puteți naviga pe niciun site web pe un alt PC, pe o tabletă sau pe un smartphone, problema poate fi cu hardware-ul de rețea sau cu rețeaua propriu-zisă. Încercați pașii de mai jos pentru a rezolva problema.

rețeaua funcționează

Soluția 1: reporniți hardware-ul de rețea Încercați să reporniți modemul, routerul și dispozitivul Surface. Iată cum: Scoateți cablul de alimentare din modem și din routerul wireless.

Meniu de navigare

După ce se sting toate luminile de pe dispozitive, așteptați cel puțin 30 de secunde și conectați modemul din nou. Notă: Unele modemuri au o baterie de rezervă care împiedică stingerea luminilor.

  • Reglați timpul pe binar
  • Important: setările pot varia în funcție de telefon.

Pentru acest tip de modem, apăsați și eliberați rapid butonul de resetare. Dacă nu vedeți un buton de resetare, scoateți bateria.

V-a fost de ajutor această informație?

Conectați routerul și așteptați încă un minut. Pentru a vedea cum, accesați Obțineți online.

rețeaua funcționează

Dacă tot nu puteți naviga pe web pe niciun dispozitiv, chiar dacă sunteți conectat la rețeaua wireless, contactați furnizorul de internet sau producătorul routerului wireless. Spuneți-i că vă puteți conecta la routerul wireless pe mai multe dispozitive, dar nu puteți naviga pe niciun site web.

  1. Sub Modificați setările de rețea, selectați Depanator de rețea.
  2. Statistici opțiune binară
  3. Conectați-vă la rețele Wi-Fi de pe dispozitivul Android - Android Ajutor

Puteți naviga pe web pe alte dispozitive, dar nu pe Surface Dacă nu puteți naviga pe niciun site web pe dispozitivul Surface, dar puteți rețeaua funcționează vă conectați la rețeaua wireless și să navigați pe web pe un alt PC, pe o tabletă sau pe un smartphone, urmați soluțiile pentru Rețeaua wireless opțiune greci pe alte dispozitive, dar nu pe Surface în Surface nu poate găsi rețeaua mea rețeaua funcționează.

Dacă ați încercat aceste soluții și tot nu puteți naviga pe web pe suprafața dvs. Subiecte conexe.

rețeaua funcționează